Jonas du är allt

God natt bloggen säger jag ;) eftersom det är en godnatt

Jag ska snart sova , men först måste jag bara skriva hur mycket jag älskar dig J.
Du är mitt allt och kommer alltid vara det, det ska alltid vara du & jag fast vi bråkar och allt går emot oss, Men vad som än händer kommer jag alltid älska dig och det finns inte mycket som går att göra så mina starka känslor för dig försvinner, ingen absolut ingen kan ta dom ifrån dig, och Absolut ingen kan ta dig ifrån mig eller mig ifrån dig, Jag förklarar bara att det alltid kommer vara vi så länge du vill det. Jag älskar dig Jonas Jonson det är hos dig jag är stark

         
Dig <3 Mig

Dagens låt- sajjk-Bara Gör Din Grej


hos jonas

Tjenis bloggen och alla som läser :)

Igår träffa jag mimmi till skolan halv 6 då jag tog bussen hem igen för att byta om snabbt sen åka till vh och möta jennie. Jag och jennie tog bussen till ribbykonsum sen vandra vi vidare till Linnéa där Tesi,Linnéa och Sofia redan var. Senare på kvällen mötte jag Fanny och satt med henne några timmar , sen gick jag till Jonas runt 2. Vi snacka lite sen somna vi. Vakna klockan 1 idag gick upp och åt, sen har vi inte gjort mycket alls, vi har planerat en mysig hemma dag/kväll idag. Hoppas det blir så också, Alltså mysig :P   Nej nu ska jag se tv hörs sen <3

möte med mimmi halv 1

Orkade inte ställa klockan så jag vakna 10 över 11 med ett sms från mims att hon ville träffas halv 1, så nu sitter jag med mjölk och flingor i knät och ska snart börja fixa mig, men vi hörs :)

män som hatar kvinnor

Tjenis :D

Orkade inte blogga från Jonas igår, men vi hade en hyfsad kväll iallafall förutom vissa saker men men allt sånt är löst nu :)
Men jag har precis sätt män som hatar kvinnor och den filmen är så grymt bra, älskar den filmen (inte mer än dig Jonas )  Den är verkligen nr 1 på min film lista nu :) alltid sätt så bra film, fast den är så jävla hemsk om man ska säga det, för er som inte sätt den så rekomenderar jag den starkt för folk som inte är känsliga mot kvinnomisshandel och våldtäckter. Nej nu ska jag kika runt i bloggar innan jag ska försöka sova, sen imrn blir det att ställa klockan igen för att träna lite och börja vänja sig för tidiga dagar i skolan, hörs imrn eller sen om jag inte kan sova

XoXoXo

19 augusti 2009


 
Tjenixen alla :)
 idag har jag hunnit träna och allt sånt :) jag gick upp när klockan ringde klockan 9 så jag känner mig stolt :)
idag ska jag träffa älsklingen ska bli kul, Ska också försöka läsa klart min bok för en gångsskull, har inte många sidor kvar men har inte haft ork att läsa. Morfar har gäster hemma så kanske ska vara social ett tag också. Nej nu ska min morbror ha datan, kanske bloggar från Jonas sen om jag orkar och har tid. Det får vi se sen. Ha en bra dag nu när det äntligen är sol ute :) fast det blåser som satan :/ Och nu är det exakt en vecka kvar tills man sitter i skolan och träffar alla klasskompisar igen+ massa mera :)




Bjuder på den bilden från Grönan med hanna och victor
Saknar dig Hanna, nu är det inte långt kvar tills du kommer hem igen :)<333

en vecka till skolan nu

Godkväll/ Godnatt typ XD

Har inte haft ork att blogga och det känns som jag börjar bli sjuk, och jag har även ångest, MÅSTE FÄRGA MITT HÅR INNAN SKOLAN BÖRJAR. Och det är om en vecka, måste ta med mormor på en shopping time snart asså, behöver ganska mycket nytt till skolan börjar. Tex

*ny hårfärg
*pennor
*block och lite sånt
*ny rakhyvel
* kanske nya kläder(kanske? jag BEHÖVER nya kläder, men först måste jag rensa ut gamla, någon som vill att jag ska lägga ut bilder och pris på sånt i bloggen?)

Så det blir handen med mormor någon dag hoppas jag,   sen har jag feta mensverken så jag nästan dör, har knarkat alvedon och te sen jag kom hem idag. Kommer bli värre imrn när jag vaknar upp det känner jag på mig.
Juste nu sitter jag och kollar runt i bloggar, det är så kul att läsa K****S, D****E, A**R & P*****A 's extrema bråk om vem som är polack eller inte. Menmen slutpratat om det.

När jag kom hem från vh idag efter ha träffat E och K så ställde jag mig i en lång dusch och raka benen+ mer, så nu känner jag mig bekväm igen :) Sen har jag bara legat i sängen och kollat på film,    Juste vill ni höra en rolig sak? jag och jonas sov skavfötters inatt, ja det har en anledning men det gjorde vi faktiskt ^^ Smått kul att tänka på det nu, Men jag funtar på att gå och lägga mig och sova, sen ställa klockan på 9 imrn, Fråga inte varför men skolan börjar om en vecka och då börjar jag klockan 9 så jag måste verkligen vända på mitt dygn nu, så det blir upp klockan 9-10 och träna,  Har haft ganska långt uppehåll nu, har inte tränat sen i fredags. Så imrn blir det att köra lite, kanske går ut och går med morfar sen tränar med han om han skulle gymma imrn, Får höra med han imrn när vi käkar frulle :) Men träna ska jag göra iallafall :) sen blir det kanske att träffa älsklingen för imrn kommer wallander ut på dvd och den ska vi se så klart :) Om inte det ska jag bara ligga hemma i min säng och tycka synd om mig själv för jag kommer ha mer mensverkar eftersom jag ska träna :) Och vad som händer med handbollen nu vet jag faktiskt inte alls, som det ser ut nu kommer det inte funka för skolan kommer ta massa tid, vi är klara i köket runt 4 och då har jag även engelska och matte efter skolan någon dag i veckan också eftersom jag hade ig i det.  Sen kommer det bli grymt mycket plugg i år, så inge slappt nu så jag får mer ig'en, jag ska ha kvar mina vg och mvg och hålla mig till mina två g och jobba upp mina cp ig. Sen jävlar :D då är jag nöjd med mig själv igen. Nej nu ska jag sätta på en film och försöka sova lite.. Hörs imrn  tjingeling

dans på torget

Hej bloggen :)

Dagen igår spenderades med Emmy, Årsta fira 80 år så det va aktiviteter hela dagen från klockan 10.Jag mötte henne runt 2 så gick vi runt och snacka sen skulle båda hem och äta. Vi åt sen gick jag och mötte Emmy och hennes familj klockan 7. Halv 8 va det lottdragning och min duktiga morbror vann men vet ni vad han väljer? EN GRILL.. hallå det fanns platt tv och kryssningar och han väljer en grill. Vi har redan en grill som är något år gammal. Vad ska vi då med en sån till? Men aja, klockan 8 börja det dans på dansbanan så jag och Emmy dansa lite sen börja det spöregna så vi rörde oss mot torget där det va trubbadur. Men vi sluta inte dansa för det regna utan vi fortsatte under tak till alla sånger som trubbaduren spela. Det vart lite kaos på torget, Bryggan hade börjat brinna efter dom smälde fyrverkerier. Sen kom polisen för massa mideråriga drack på torget ( och nej denna gång va det inte jag och Emmy som tur är ::P ) Men jag va hemma halv 1 iallafall. Idag skulle jag träffat Emmy men hon jobba till 12 sen skulle hon till körskolan sen till stallet, Så runt 6 eller 7 kommer min älskling hit och jag vet inte vad vi ska göra. Men han har iallafall fixat bert ljung till oss (serien) så vi ska nog tönta oss med det :P  Nu har jag precis städat mitt rum och bäddat rent i sängen så nu kan Jonas komma utan att det är massa kläder på golvet och det är inte ofta man ser mitt golv, men mormor och morfar bara tjatar om att det är för stökigt så jag va tvungen..  Nej nu ska jag kika runt i bloggar sen se klart på high school musical 2, älskar verkligen den filmen :) hörs kanske sen om jag orkar

jobbdag

Jag vakna inte 8 imorse, eller jo jag vakna men gick och la mig igen för morfar inte behövde oljagolvet än, så klockan 10 kom dom in och väckte mig jag oljagolvet sen tog jag cykeln och cykla ner för ett litet bad, skit skönt i vattnet. Idag har jag inga planer, kanske ska träffa mimmi om hon hinner. Annars blir det en hemma dag och kanske tidig sömn kan man ju hoppas. skolan börjar jju snart och det är hemsk säger jag bara, men ska bli kul att se vilka dom nya 1orna är. Nej men nu ska jag gå ner och ta mig något att äta kanske , smått hungrig,  och det går fortfarande inte att lägga in bilder..   och något viktigt :D jag har fått massa färg på kroppen idag :)

film time :)

vart inge läsa, för jag är för trött för det, så jag har tänt ljus i rummet och ska nu ska sista delarna av full frys sen sova :)

läsning på g

Gud va jag har börjat känna i ben och mage nu efter träningen. Imrn blir det att gå upp 8 och jobba, ska hjälpa morfar att måla hela huset sen efter det blir det att ut och cykla igen en timme denna gång, och sen 90 situps till. Nu jävlar ska gamla kroppen tillbaka igen.Städningen gick skit bra, har bilder från innan men inte efter, så jag ska lägga in bilderna så fort jag skrivit klart inlägget.  Efter det ställde jag mig i en lång dusch, så nu känner jag mig jätte fräsch med ny rakade ben och allt :) När jag kom ut ur duschen och hade fixat mig gjorde jag te och mackor så kolla jag och mormor på film tills jag tröttna och gick upp igen. Ska snart börja läsa min bok och sen sova, måste somna runt 12 idag så jag iallafall får 8 timmars sömn inatt, vem behöver inte skönhetssömn?  jag behöver det iallafall. 



får inte bilderna till datan så får pröva imrn, sorry , men dom kommer så fort det funkar :)

träning för mig igen då

Har nu varit ute och cyklat i 45 min skulle egentligen cykla en timme men det börja regna som satan, så jag skynda mig hem, måste ju börja träna nu innan handbollen börjar igen, om jag nu ska fortsätta måste se tid med skolan och allt för det kommer bli sena dagar & jobbiga... ska städa mitt rum och även fixa garderoben så den ser ganska bra ut iallafall. Sen blir det att göra lite situps och börja träna igen.  Sen ska jag ställa mig i en varm dusch och raka ben mm. Efter duschen blir det en kopp te och min bok, juste jag och mormor va och köpte böcker till mig. Jag lägger in bilder senare på vad vi köpte i måndags. Nej nu måste jag börja så jag blir klar någon gång.Jag bloggar mer ikväll när jag blir klar med allt.     En god nyhet  LILLA JAG SKA SLUTA MED GODIS OCH ONYTTIGT VARJE DAG NU,  har gått upp 6 kg sen skolan sluta så nu måste jag börja gå ner dom igen.  stolt över mig själv (a)

Men hörs sen med bilder också :)

 1 år & 6 månader nu <3

12 augusti

Har inte bloggat på ett tag men har inte haft ork och lust alls. Sen i måndags har jag sovit hos jonas, mýsmys. Nu ska jag snart ut för huset morfar köpte har kommit och dom är snart klara så ska hjälpa dom med det sista tror jag.. Men jag skriver mer sen hoppas jag :)

8 augusti


Dagens är underbara Pia som har funnits vid min sida sen jag föddes, Hon är en underbar människa som verkligen stöttar mig fast hon är 40 år äldre känns det som. Och min underbara pojkvän som alltid gör mig glad, tack för du finns hjärtat, det ska alltid vara du och jag.





Idag hissar jag solbränna, hur hett är inte det? vad skulle en sommar utan solbränna vara(?)

Och idag dissar jag, kärleksbråk. som alla läst i min blogg har jag mycket kärleksbråk och det är förjävligt säger jag bara, jag och Jonas gick i samma klass när vi vart tsm och vi träffades VARJE dag från 8 på morgonen till 9 på kvällen i 3 månader, sen vart det för mycket, så jag förvarnar er bara, dissa att träffas för mycket, det är lätt att tröttna och man börjar bråka om allt, och då menar jag allt, men va starka som jag och jonas, vi har klarat oss igenom allt för vi älskar varandra.



Och idag har jag ingen åsikt så det blir på söndag istället.

Idag vakna jag upp med älsklingen helt själva hemma jo för hans mamma och pappa har åkt till Grekland en vecka och jonas väckte mig inte ens när dom skulle åka är inte det lite taskigt (?) (A) skojja bara älskling :) Jag sov tydligen så gott. Men klockan 12 ringde min mamma och fråga om vi kunde passa erik och edwin och det gjorde vi. Så vi va där klockan 3 och lekte med dom, va ute och lite så. Dom åt mest glas men de är väl så en bra syster ska vara(?) haha
Men när vi kom till vh stanna jag och snacka med några kompisar och Jonas åkte hem. Sen kom jag till han klockan 8 och vi åt lite och kola på tv, sen klockan 11 va det dax för mig att åka hem. Stanna till på torget ett tag med pia och några, kulkul som vanligt :) det älskar jag verkligen med sommaren. att alla man känner sitter på torget och har trevligt. Men jag kom hem runt 12 sa hej till mormor så hon kunde somna sen gick jag upp och börja kika runt blandbloggar.. Nej nu ska jag se film, ska upp tidigt imrn typ :O   men hörs imrn eller på söndag <3

bilder

      Jag hanna och victor på grönan

  Mina nallar jag vann på grönan (hanna vann likadana)

   Edwin har fått tryckskada i armen efter ha ramlat ner från lekplatsen

   Erik på zoo i eskilstunaparken


Det va lite bilder från mig, jag ska börja bättra bloggen, är det någon som har förslag på vad jag ska skriva om? säg till då. Jag ska iallafall göra om min design. Får se hur den blir, lär nog inte bli bra men vi får se ;)

Allt för mig idag , godnatt :=)

olika saker i ett

Jag har haft lite tråkigt så det blir lite olika inlägg nu, eller 3 saker i ett :)




Dagens sak är verkligen badet med min barndomskompis och pappas barndomskompis, som jag har känt i hela mitt liv, Jag har även tillbringat hela min kväll till att umgås med dom härliga människorna.





 
Min åsikt idag är att jag tycker att folk som jobbar på en restaurand ska vara trevliga. Idag satt vi uppe på torget och min morbror går fram till Pierro (han som jobbar) och frågar vad det stod i matchen och han säger håll käften   vad fan är det för personal(?) och han ska även äga stället hallå(?) Så gör man bara inte, sen stängde han även tidigare för han ville hem och sen matchen, kan man verkligen göra så?




Idag hissar jag verkligen en varm sommardag på stranden, kan det inte vara med underbart? vattnet är kallt, man doppar sig sen går upp och lägger sig i varma solen och får färg. Mer underbart kan det inte vara en svensk sommar

Och idag dissar jag att Hanna har åkt till Grekland och blir brun och ligger med sin drink i handen. Hallå vem vill inte det liksom?  Därför dissar jag verkligen det idag :O men jag saknar dig gumman tänk på det



Det va lite från mig idag, har ni haft en bra dag? det har iallfall jag, nu ska jag nog hämta telefonsladden och lägga in lite bilder så ni får nya bilder också, ha det bra så länge.   efter bilderna ska jag gå och lägga mig och kolla på film för klockan 2 ska jag vara hos jonas för hans släkt kommer dit. Men slänger in ett inlägg när jag vaknar iallafall.   Håll ut snart kommer bilderna..

badat :D 22grader i vattnet

Orkade inte skriva när jag vakna, men jag vakna iallfall av att morfar klippte gräset utan för mitt fönster  HALLÅ(?) så kan man inte göra halv 10. Men jag låg iallfall lva i sängen till halv 12 då jag gick upp med bikini på mig och satte mig i den underbara solen. Sen halv 1 kom Inger (morfars syster) och Lage (hennes man) hit och fika. Jag prata lite med dom sen gick jag ner och bada, när jag kom ner träffa jag på Fredde (pappas barndomskompis) och hans familj och även Stoffe ( min barndomskompis som är lillebror till Fredde) så jag bada lite med Freddes 3åriga son Robin, Va ganska kul och jätte skönt i vattnet säger jag bara :) typ 22 grader. Juste jag smsa med Hanna idag och den ungen ligger på stranden i Grekland med en drink i handen och bara solar, fy fan vad jag vill ha nästa sommar när hon och jag ligger där. Men hon kommer iallfall hem om 4veckor :( längtar till 10000. Nej nu ska jag nog ner och se om dom behöver hjälp med maten, vi ska grilla och äta potatisgratäng (inte min dock men den är säkert också god,hoppas jag)  Jag ska även försöka orka lägga in lite bilder sen,  skriver sen byyyyyyye i solskenet :D

Jag med vitt, Carruo med toffs sen hennes kompis brevid sen Tess som ligger sandig i sanden

grönan va bäst

Grönan va toppen :) vi hade grymt kul, vi kom in klockan 2 sen åkte vi hem runt halv 11, jag åkte hem till älsklingen och vi tog 12 bussen hem till mig. Vi somna runt 2 kanske. Jag och älsklingen vakna 12 idag då gick vi upp och åt frukosrt, sen la vi oss i sängen igen och somna om till typ 2(?) Vi tog cykeln till torget där vi skulle köpa göass men sen åkte vi ner till båtbryggan och köpte glass där istället, vi satte oss på en bänk vid vattnet sen gick vi till bryggan och bara hade mysigt. När vi kom hem igen satte vi oss och kolla på tv sen va det dax för middag, vart en blandning av korvståganoff och korvgryta. Sen lyckades vi somna igen och vakna lagom till han skulle åka. Sen har jag inte gjort så mycket, bara kollat på film typ, ska sova snart för jag ska upp 10 imrn och städa mitt rum. För vi får gäster imrn som stannar till fredag tror jag. Så imrn blir det nog att stanna hemma hela dagen och umgås med släkten. Nej nu ska jag se film och sova , Ni får en veckoplanering iallafall

Onsdag: vara hemma med släkten tror jag
Torsdag: Ska till Jonas på middag med hans släkt
Fredag: ska hem och bara vara hemma
Lördag:Ska hem till Jonas igen med lite folk.
Söndag: bara mysa med älskligen

det är min veckoplanering det, eller ska försöka få med mormor till willys någon dag så jag kan köpa någon bok och filmer, behöver verkligen en ny bok att läsa eftersom jag har läst klart tjejer&killar , tråkigt nog ;O 
Skriver mer imrn, 
godnatt från mig :)

några dagar sen

Hej bloggen, dom dagar jag inte har bloggat har jag haft underbar tid med hannabanan :) idag har jag bara haft en ta hand om mig självdag sen jag vakna, jag åkte från hanna med 8 bussen och va hemma 9. då jag gick och la mig för jag mådde jätte illa, mormor väckte mig kvart i 2 när dom kom hem igen så jag gick upp och fick i mig lite fil sen ställde jag mig i duschen i 30 min och rakaben och hade krämer och massa mys,. Det var riktigt skönt och riktigt länge sen säger jag verkligen, idag blir det nog bara vara hemma om inte jonas ville träffa mig men det tror jag inte, nu ska jag se film sen göra ngt litet som jag kan äta utan att må illa igen. skriver kanske mer sen

Juste imrn blir det GRÖNAN, fy fan va kul, bra avslutning innan hannabanan åker till fucking grekland i 3 veckor!!!! KOMMER SAKNA DIG GUMMAN<3

RSS 2.0