Ny start idag

Nu ska vi se :D
jag alexandra göransson har en ny start på livet idag. Jag ska börja sköta skolan framför vänner, Ska börja tjäna mina egna pengar så gott det går. Jag vet inte vad som hände men jag vakna idag runt halv 8 och fick rycket att nu ska jag städa mitt rum för det är första advent så jag städa och har fikat och allt, och just då fick jag en julkänsla att jag ska ta hand om mitt liv och hälsa, sluta med allt onyttigt hur gott det än är. Får be Jonas börja gymma med mig.Nu ska min framtid gå före allt. Nej men jag bloggar sen efter jag bäddar rent i sängen och fixat mig för sängen. Imrn är det kök klockan halv 8. Ny header på g.
BYEBYEBYE

skit fucking liv

Blogga går som det går asså :P Är nästan aldrig hemma så orkar inte men jag skriver när jag får tid och lust att jag måste skriva av mig lite.  Idag har jag varit duktig, heldag i skolan från
07:30-13:30 A la carte köket
15:00-17:00 blomsterdekoration

Det har varit min dag i skolan idag, sen åkte jag hem direkt som är första gången på många månader jag har gjort. Kom hem och åt middag med mormor och morfar, har jag inte heller gjort på flera veckor.



Hatar livet, hatar allt
Jag försöker finnas för dig dag som natt det jag får tillbaka är skit, vad är det med dig? för någon månad sen var du min absolut bästa vänn och vi sa att vi aldrig skulle lämna varandra vi va gjorda som äkta kompisar, men nu är allt så jävla skit och allt kan dra åt helvete ger upp livet nu seriöst, alla kan dra åt helvete nu!!!

2 månader

Nu ser jag att jag har haft blogguppehåll i 2 månader. Det är sjukt, men ibland tröttnar jag på att blogga och ibland finns det inget bättre att prata av sig. Jag funderar på att starta en blogg till som bara mina närmsta vänner kommer veta om så om ni vill veta vad den heter så får ni fråga. Men det är OM jag startar en mer privat blogg med lösenord och allt.

Nej men nu ska ni få veta mitt liv hur det sätt ut dom senaste 2 månaderna. Jag och Jonas har gjort slut och blivit tillsammans igen. Livet har gått upp och ner med nära vänner. Skolan har gått bra och dåligt. Jag har fått kontakt med gamla bra vänner som Emma,Jecca,Robin. Skönt som fan. Jag har haft funderingar på att hoppa av skolan för jag är så satans skoltrött och läxor tar över mitt liv. En anledning till att jag har haft uppehåll.

Nej men nu ska jag börja blogga igen och göra om min blogg lite. Den är ganska tråkig tycker jag. Så kom med tips och header och vad jag ska skriva om.

Jag ångrar att jag sluta på handboll också känner jag. För det gjorde så jag inte gjorde så mycket annat skit och det gjorde så jag mådde bra. Inte alla bråk med kompisar man träffar varje dag och allt. Funtar på att börja igen men finns ingen fucking tid. Jag vill börja GYMMA, jag vet jag gymma skit kul men jag kan bara jag vill och får tid. Elin och Bella gymmar men jag måste få pengar. Jag måste börja spara mina pengar lite och inte bara slösa dom hela tiden. Nej nu är det dax att ta tag i livet och sluta leka. Jag har börjat söka extra jobb så går si och så där. Måste skiva ett CV till Vivo i västerhaninge som jag kanske får ett jobb på då.

Sen kom jag på att duktiga jag har tagit svinsjukssprutan som jag kallar den som också Angelica och Deivert har börjat kalla den efter förra Torsdagen. Vi satt 4 timmar på fredrik och vänta på sprutan sen efter fick jag springa till bussen för att åka till Åby för DJ-kurs som sen ger massa extra jobb när man behöver om man blir bra som jag hoppas att jag blir..

Nej nu blir det långt inlägg nu kan jag inte skriva mer ingen kommer väll orka läsa till hälften typ.

Skriver imorgon när jag kommer hem till Jonas efter skolan. Juste infö möte och gymnasiemässan imorgon också så alla vet att jag ska jobba där :D


RSS 2.0