http://finest.se/alleh

flyttat till finest.se


gårdagen idag är det mormors födelsedag

Goddag bloggen :)

Sitter nu hos Jonas & han har folk hemma. Jag,Jonas & Jonte sitter vid köksbordet. Mormor fyller år idag också så super grattis till henne :)
Ska dit snart för att äta middag med Jonas.

Jag har lite bloggtorka nu känner jag.
Kan berätta vad jag gjorde igår.

Jag va ledig igår så jag åkte till EmmyPemmy. Vi drog till hennes syrra Alexandra inne i stan för att passa Vendella & Hugo. Sen åt vi middag dära innan jag drog till vh. & jag drog hem, va hemma till 11 sen kom Jonas & hämta mig vi åkte runt överallt till klockan 2 då vi hämta hans mamma & pappa sen lämna vi av leckan & tessan & hennes polare. Sen drog vi äntligen hem för att sova.

Nej men jag bloggar mer sen tror jag :)

...

Det var inte godnatt inlägg. Skit pigg & bråkar med Mr J som vanligt...
Orkar inte skriva av mig idag det får bli imrn just nu vill jag bara försvinna & dränka mig i mina egna tårar..
Fuck livet säger jag bara

god natt

God kväll bloggen :)
Jag & Jonas har precis sätt klart våran första film. Vi ska borsta tänderna nu & sen se en film till innan vi ska sova.

Men jag bloggar mer imorgon när jag vaknar om inte Jonas tar med sig min bloggdata till skolan hatar att blogga framför den fasta. Då bloggar jag när jag kommer hem.

Höres imrn kissssssseeeeeesssss

Film tiiiimmmmmmmeeeeee :D

Hejsan bloggen,
kort dag idag i skolan. Börja 12 & sluta 1, å fick man också höra att man var ledig imorgon. Så jävla sköööönt. liksom ledig igår , en lektion idag & ledig imrn älsklar när Jenny är sjuk kan hon inte vara det oftare?
Imorgon ska jag nog göra smörgåstårta till Jonas eftersom han har fika hemma på lördag. Sen blir det middag hemma för mormor fyller år. Så en stressig lördag blir det för mig, måste ju få träffa hela Jonas släkt juuuuuue. Efter blir det min egan släkt som inte är högt upp på min lista. Men det måste göras. Juste fick också höra att dom behövde hjälp på kvällsöppet den 28 i skolan så självklart tacka man ja, sen den 29 är det idrottsgalan i haninge kommun som man självklart ska jobba på. Nice Nice.  Monney Monnnney :D Nej nu ska nog jag & Jonas kolla på film

Juste va med älskade Emmy idag skönt att få prata, Ska kanske till henne imrn också :)

höres sen kanske eftersom jag har min älskade blogg data nu

hos jonas på hans 18års-dag

Hejsan bloggen,
Nu sitter jag hemma hos Jonas mätt som bara den efter en super middag.
Dagen börja med att jag gick upp vid halv 12 för att göra tårtbotten,
Åt lite lunch sen gjorde jag chokladpudding & fixa allt till tårtan.
Sen såg jag att grädden inte räckte så Jonas skulle köpa med sig grädde som han självklart glömde hemma så vi åkte hem till haqn & fixa det sista på tårtan. Super nöjd med den, fast skulle kunnat bli bättre om allt man behövde fanns hemma som saker man använder i skolan.
Men när jag vart klar med tårtan vid fyra så åkte vi till sös för att hämta upp hans mamma från jobbet sen vart det åka hem & äta.

Ja Jonas kör eftersom min älskling var super duper duktig idag & klara sitt körkort!!! :D
Grattis på 18års-dagen & körkortet älskling


Nej nu ska vi snart ner % fika upp min fina tårta som jag inte vet om den är god.

grattis älskling

Har inte blivit mycket blogg för igår somna jag direkt när jag kom hem efter skolan, tror inte jag är riktigt frisk än. Iallafall idag är jag ledig från skolan & min lediga dag går ut på att baka tårta till min älskling som fyller 18 idag så super duper GRATTIS älskling.
Han kör upp idag & skriver teorin just nu så klockan 3 ska jag vara hos Jonas &då får vi även se hur det gick med körkortet. Hoppas det går superduper för han.

nej men ska ner nu & äta sen sätta igång med bakandet.
Skriver nog mer sen när jag kommer till Jonas där jag har min lilla bloggdata :)


Min älskling är 18 idag :)<333


hemma igen

Ligger nu hemma i min egna säng första gången sen i torsdags.
Jag kom hem & prata lite med mormor & åt middag. Sen dess har jag legat i sängen & kollat runt i lite bloggar & på facebook. Ska spela snart också :D

Höres sen  självklart :D


dröm killen

Drömkillen i mina ögon:

Han som ser dig för vem du är och inte ser dig för utseéndet.
Han som ringer dig på kvällarna för att säga godnatt & säga jag älskar dig.
Han som ställer upp för en.
Han som finns där när man verkligen behöver ligga i någons famn.
Han som kommer & frågar vad som är fel om man mår dåligt.
Han som kommer med blommor om ni har haft största bråket.
Han som säger jag älskar dig & pussar dig i pannan.
Han som vill vara med dig hela tiden & säger att han saknar dig så fort ni inte är.
Han som gör allt för en.


Det är min dröm kille vad jag tycker. Jag tyker att en perfekt kille är så.

Dom tre vännerna & Jerry

Jag ligger i sängen & kollar på dom tre vännerna & jerry, sjukt länge sen man såg det. Medans Jonas Sitter vid andra datan & kollar efter en ny tv som går skit just nu. Fast nu verkar han ha hittat någon tv :) jag och konas ska se sista avsnittet av tusen bröder sen vet jag inte mer. Idag ska jag iallafall hem & imorgon kanske jag & Jonas ska till stan om han håller det han sa i torsdags för jag ska få min julklapp lite sent sådära :P & jag måste hitta present till han eftersom han fyller 18 på onsdag, Stora pojken nu. Nej men jag har ganska blogg torka nu känns det som. Men kom å att jag skulle skriva om hur dröm killen ska vara . Kommer i nästa inlägg :)

godmogon folket :D

Nu är jag & Jonas vakna igen så godmorgon folket!!!!
Vad händer idag kan man tänka sig. Jo jag & Jonas ska nog ta det lugnt hela dagen. Vi va igång ganska mycket igår, först Tony´s jobb hela dagen sen Salle hela kvällen så det va en toppen dag. Lite sura miner mellan mig & Jonas på kvällen men det löste sig direkt. Skööönt det..

Nej nu ska jag spela lite juvels :D beroende av det nu :O

hemma från salle

Hemma nu från Salle :D
Lyckad kväll :) ska sova snart men ska kolla på film innan bara inte mycket att säga skriver mer imorgon när jag vaknar :)

godnatt alla :)


bär av mot salle

Nu bär det av mot Salle snart för en riktig härlig kväll säkert :D skojjjjskojjjjs :D hör av mig när vi kommer hem om vi inte kommer hem för sent för att jag ska orka blogga :O ^^

ha en nice kväll alla :D

tillbaka hos Jonas igen

Nu är vi tillbaka från Jonas pappas jobb där vi har badat & bastat skönt som satan. Jag ligger nu i sänegn & lyssnar på dagen låt som är possibilities soundtrack eftersoom min nya favorit film är neew moon jag har sätt den två gången & jag ska ta den av Jonas för jag kommer kunna se den 1000 gånger för den är så satans bra.

Idag har vi inte några planer vi ska äta middag snart sen bara ha hemma kväll tror jag:D

Men hörs later gayyyyys :D

Bada snart

God morgon & god förmiddag bloggen :D

Jag & Jonas vakna av att hans pappa ringde halv 1 & sa att han börja värma upp tunnan då så vi kunde vara där klockan 2 för att bada.  Härligt härligt !!!

Igår somna jag direkt efter jag hade skrivit mitt sista inlägg typ. Så jävla trött. Jag & skolan som har börjat passar inte ihopp direkt bra. Tidiga dagar är fan inget för mig ^^ Sen på måndag börjar man halv 8 också skit kul. Sista dagarna i kallkök sen går man över till det där jävla varmkök det gillar jag verkligen inte. Jag vill ha servering .
Nej men nu kommer Jonas upp igen tror nog vi ska gå nu. höres sen babbiiiiiiiies :D


Sen ska jag ta upp vad en bra kille är & inte är enligt mig :)

Emmy & Stan & Jonas

Ligger nu i Jonas säng har inte kunnat blogga på några dagar för att jag har inte haft internet för alla i familjen slåss över det. ( så är det när man inte har trådlöst på landet) Men iallafall jag va med Emmy i stan och inhandlat lite saker. Imorgon blir det att vara med Jonas vi ska ha en liten spa timme på hans pappas jobb & bada balja och allt sånt. Jävligt nice. Sen på kvällen vet jag inte vad som händer men jag vet att jag ska vara med Jonas tror jag. Jag & Jonas ska försöka ta oss till stan någon dag för att köpa julklapp till mig ( nej jag har inte fått den än av olika anledningar ) Juste igår fick jag en super söt julklapp av Julia (en uggla eller katt vet inte riktigt ) satte den direkt på nyckeln mn snart åker den på mobilen tror jag. Den är skit söt ( tack super duper mycket gumman om du läser det här )

Juste måste bara berätta en sak som alltid händer mig & Emmy när vi är.  Vi möter alltid på skumma personer. På nyår va det två killar som försökte ta sig in genom något som inte var dörrar. (dörrarna var på sidan om och det va atomatiska skjutdörrar ) Idag va det är en snubbe på tuben som försökte gå ut genom fel dörr på fel sida. 10 minuter efter kom det en snubbe som kom & fråga om vi hade gamla saker vi ville skänka han. Hallå vad fan händer med världen (?)  eller Vad händer med mig & Emmy när vi är :O

Fucking sjukt med den bruden asså.  Nej nu ska jag vara social med Jonas & kolla lite film sen ska jag sova är skit trött. Höres imorgon då kommer jag blogga på min nya bloggdata ( Jonas macbook som jag kallar min bloggdata för den är så satans skön att skriva på tycker jag ) ^^

Godnatt alla sötnosaaaar tycker jag om jag kanske inte bloggar mer sen om jag inte somnar , inget är omöjligt ska ni veta

bjuder på en härlig bild


Favorit bilden
eller det finns en ny från idag men har inte den för den ligger på Emmy´s data   sorry den kommer uåp någon annan gång

hos Joonas

Vart inget godnatt inlägg igår för jag somna direkt när filmen var slut.
Idag vakna jag runt 12 & vart lite friskare iallafall, va feberfri huvudsaken :)
Vi två gick jag & mötte Jonas vid bussen & vi har bara tagit det lungt framför tv.
Sen åkte vi hem till han där vi är nu.
Kan blogga mer sen när jag kommer hem


time to kolla film :)

Holla jag är fortfarande vaken :D kan inte sova tack vare febern kom inte så långt in i toy story filmen för jag börja snacka med hampus men nu ska jag se den sen kanske försöka sova tror jag. Är ganska hungrig också så kanske måste ner & göra något att äta. Skriver ett godnatt inlägg sen när det är time för mig att sova :)

-,-

4 timmar har gått & inte ens ett sms har du kunnat skicka...


hampus pesto fändrik HR08A

Ligger nu & pratar med Hampus i klassen på msn & han får mig alltid på bättre humör, längtar som satan tills skolan börjar & jag får vara med klassen igen <3


Bjuder på en bild på mig & Pesto från 1an ^^


fjortisbloggare

Jag måste bara skriva det här nu jag vettefan vad som händer med bloggvärlden alla dessa fjortisar som inte har egna idéer, Först skulle Amir köpa hund sen kom Kissie sen paow & nu Dessie, Hallå kom med egna idéer, palla göra som alla andra fjortisbloggare. Sen deras fucking skit snack om varandra, Det är inte ens kul att läsa om längre..

Ska skriva om en & en sen när jag får tid om vad jag tycker & tänker om dom.

toy story & knarkar alvedon

Lovet sluta fan inte bra för mig,

 vakna imorse med feber & satans ont o lungorna.
 Pallar inte lunginflamation igen så idag kom mormor och hämta mig vi åkte och handla lite fruktsoppa & sånt som jag bara kan äta när jag har feber. 
Kom hem sen har jag legat i v-rummet och sovit hela kvällen.
Nu ligger jag i sängen har sätt massa avsnitt av Svensson Svensson och nu ska jag se Toy story 1 & 2, så satans länge sen:)
 nej men jag kommer nog vara vaken det mesta av natten så jag kan ju slänga in mer inlägg sen om jag orkar.




nyår mm..

Tjenixen pixen asså :)
Alla pigga och glada så här på en måndag? :)
Jag är inte pigg men jag är glad ^^
Idag ska jag nog bara chilla hemma, blir nog att röja satan i rummet. Ser ut som fan.
Kanske ska möta Mickan & Timmy sen om alla kan :D

Juste fan har inte ju inte fördjupat mig i nyår ju :P

Det börja med att jag och Emmy vakna någon gång minns ej när. Men vi drog iallafall till Handen och köpte hårfärg till henne och käka lite på donken på en gång. Drog hem till henne igen & börja färga brudens hår. Skit snyggt vart det så nu är hon med i brunett gänget. Vid 2 åkte vi för att möta Timmy & Mickan för vi skulle hömta dricka så vi drog till brb och mötte upp han med drickan sen rörde vi oss hem fort som fan la oss i ett bad med massa spa skit & vidare. NICE NICE som fan. Man kände sig så härlig efter. Vi började fixa oss sen var maten klar. Vi käka sen sprang i till bussen för att möta Deivert & Angelica vid statiol. Sen bar det av till Anton i Farsta. Vi hann vara där i typ 30 min sen bar det av till jordbro för stor fest. Helt lyckad kväll/natt kan man lungt säga. Va hemma klockan 6 för att få sova ( ÄNTLIGEN ) Jonas väckte mig klockan 3 och sen vart det chilldag för oss.   Det var hur det gick till för mig på nyår. Och nyårs pussen fick Jonas så klart. (fast även Emmy direkt efter)


Nyårs pussen med Jeppe & Simon och Linnea tror jag i bakgrunden



Gammla vanliga gänget på bild så klart (lägger till att Kevin ser så farlig ut ^^ )


lista över 2009 för skojjs skull (?)

2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- oooooooooh jaaa det kan man lungt säga

2. Höll du några av dina nyårslöften?
- har inga och har aldrig haft

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
- det hoppas jag inte (?)

4. Dog någon som stod dig nära?
- nej inte under detta år

5. Vilka länder besökte du?
- inget alls

6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?
- mer pengar,    och en hemlighet som Jonas vet
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
- 17 december <3
8. Vad var din största framgång 2009?
- Serveringen, har haft mina chanser att få servera med 3orna och det är jag sjukt glad över

9. Största misstaget?
- att skita i bageriet i skolan

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
- jäkla massa sjuk har jag varit

11. Bästa köpet?
- Alla mina kläder!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
- KLÄDER så klart (?)

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
- Sjukt mycket har gjort mig glad under året

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
- För många låtar

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
- Första halvan - ledsnare. Andra halvan - G L A D A R E !

16. Vad önskar du att du gjort mer?
- tillbringat tid med min mormor och morfar

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
- gråtit

18. Hur tillbringar du julen?
- med familjen och Jonas familj

19. Blev du kär i år?
- Nej det är två år sen jag vart kär

20. Favoritprogram på TV?
- idol

21. Bästa boken du läste i år?
- vet inte läst ganska många

22. Största musikaliska upptäckten?
- ingen alls (?)

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
- biljetter till high school musical , ny jacka

25. Något du önskade dig men inte fick?
- mobil men det fick jag i julklapp

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
- gick i skolan och umgicks med alla mina underbara vänner

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
- om jag hade pluggat mer och skött skolan

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
- mig själv så klart? :)

29. Vad fick dig att må bra?
- Jonas, Robin & Julia

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
- vet inte nu
31. Vem saknade du?
- BJARNE ( R.I.P <33333 )

32. De bästa nya människorna du träffade?
- Robin,Julia & Angelica

bio igår

God morgon (?) eller kanske goddag :p
Idag har vi bara legat i sängen hela dagen,
Dagens planer är att kanske träffa Timmy och Mickan i handen,
Jag var ju på bio igår och filmen var sjukt bra fast inte lika bra som dom andra två innan,
Nej ska kolla runt i lite bloggar sen  ska jag nog fixa mig lite :)

Bio snart

Nu sitter jag hos Jonas vi har hunnit med masssa sen vi kom hit.
Vi kom med halv 4 bussen när vi kom hem så åt vi god middag som hans pappa hade gjort i ordning.
Vi kolla klart på en film sen vart det hockey.
Efter det gick vi upp för att se tusenbröder.
Nu är det dax för mig att sminka mig och byta om för att snart åka till stan och möta upp Jonas mamma & pappa med companii.

blir bild från nyår sen orkar inte sätta in nu


grattis lillebror 6år

Ligger i sängen igen. Har precis ätit frukost och vi ska ta bussen som går om en timme.
Glömde säga att min lillebror ERIK fyller 6 år idag, stort grattis till honom.

BILD PÅ ERIK FÖRRA SOMMAREN.


bio ikväll

God morgon (?)

Klockan är redan tio i ett.
Igår tillbringa jag min dag med Jonas och chilla galet.
Mormor kom och hämta oss vid halv 5 och vi åkte hem till mig för att äta och kolla film hela kvällen.
Somna vid 1. Och vakna för cirka 20 min sen. Ska bara vänta på att Jonas vaknar vill inte väcka han.
När han vaknar går vi ner för att äta frukost sen blir det att fixa sig för att åka till Jonas.
Ikväll blir det bio men hans mamma och pappa sen 4 kompisar till dom.
Vi ska se "luftslottet som sprängdes"

Nej nu måste jag nog väcka Jonas för jag är hungrig ^^

slänger in en bild på meee and Emmy


2010

Tjena Tjaba

DET ÄR FAN 2010 NU !
Året börja skit bra
Vi var hos en kompis i jordbro och kröka.
Idag väckte Jonas mig klockan 3. Idag kommer morfar ÄNTLIGEN hem från sjukan
Nej men ni får bilder sen och så får ni höra mer sen ska lägga mig i sängen igen


och juste som alla ser har emmy skrivit fel efternamn på min header men det ändras inom kort !!!


RSS 2.0